• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

U kunt bij Bollebakker-Ict.nl snel, gemakkelijk en vooral veilig betalen.

Tijdens het bestelproces krijgt u de keuze om via een van de onderstaande betaalmethoden te betalen. Bollebakker-Ict.nl werkt samen met MultiSafepay. Dit het meest gebruikte betaalsysteem voor webwinkels.
iDeal

Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, ANS, ING, Knab, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige en snelle manier betalen.

Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een pinbetaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Na de bestelling opent er een pagina waarin u de bank kunt selecteren. Daarna volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. De betaling wordt dezelfde werkdag nog verwerkt.Bank (bank overschrijving)
U heeft tijdens het bestelproces de mogelijkheid om te betalen via bankoverschrijving. Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan zullen wij het artikel verzenden zodra de betaling bij ons binnen is (dit kan 1 a 2 dagen duren). Indien u een bankoverschrijving vanuit België overmaakt dan kan het 2 a 3 dagen duren voordat het bij ons bijgeschreven wordt.Paypal
PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal werkt ook met uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening. 

Het PayPal e-mailadres voor betalingen: [email protected]